vvs-installation-i-vingåker

Service

Vi på Rörmokare Katrineholm erbjuder service av allra högsta klass när det kommer till VVS. Inget jobb är för stort eller för litet för oss och vi har alltid rätt personal på rätt plats. Våra anställda kan med sin kompetens och långa erfarenhet ta hand om att reparera och underhålla allt från ventilationssystem till rör och värmepumpar. Vi har välutrustade servicebilar och vår personal är redo att åka ut till dig som kund även med kort varsel.

Vi löser problem med VVS i Katrineholm

Stopp i avlopp är oftast till stort besvär och därför väldigt brådskande. Då är det bra om man redan på förhand vet vilken rörmokare i Katrineholm man ska vända sig till när det väl händer. Oavsett om något kommer upp ur golvbrunnen till duschen eller om det har fastnat något i toaletten har vi lösningen på dina problem. Vi har tillgång till nödvändig utrustning för att snabbt kunna åtgärda fel och göra reparationer. Vi är även behjälpliga när ni behöver byta blandare eller skall installera vattenledningar för en tvättmaskin.

Vi erbjuder högklassig VVS service i Katrineholm

Det finns flera skäl till att anlita oss när du behöver en rörmokare i Katrineholm:

  • Alla våra montörer är certifierade, så att du kan känna dig trygg
  • Vi har fasta priser och generösa garantier
  • Vi är anslutna till Comfort

Vi erbjuder VVS service till ett bra pris

När du behöver VVS service i Katrineholm av kvalificerade yrkesmän hoppas vi att du hör av dig till oss och berättar om vad du behöver hjälp med. Vi ser till att du får hjälp snabbt och till ett bra pris. Det går naturligtvis bra att använda ROT-avdraget när du anlitar oss för något tjänsteuppdrag för att få en lägre totalkostnad. Om du vill installera värmepump kan vi även vara behjälpliga med det. Ta kontakt med oss via mejl, kontaktformulären eller telefon så kan vi rådgöra kring lämpliga åtgärder utifrån dina behov.

Vi erbjuder alltid en förbehållslös offert gällande er VVS installation i Katrineholm. Kontakta oss för en offert!