Värmepump

Vänd er till oss på Rörmokare Katrineholm när ni vill installera värmepump och vara säkra på att få en perfekt utförd installation. Vi arbetar med värmepumpar från den svenska tillverkaren IVT, som är känd för sina produkters långa livslängd och höga kvalitet. Våra rörmokare hjälper er inte bara att välja rätt modell för ändamålet, utan tar även hand om allt som rör installationen så att ni får en fullt fungerande värmepump så snabbt som möjligt.

Vi installerar IVT värmepump

Genom att välja en IVT värmepump i Katrineholm är ni garanterade att få en anordning som har en hög prestanda och en lång livslängd. Vi kan bistå med såväl luft luft som luft vatten värmepump i Katrineholm och har produkter i olika prisklasser. Genom att ta vår hjälp när ni vill installera en värmepump kan ni sänka era uppvärmningskostnader avsevärt och vår personal är duktiga på att se vilken modell som är bäst lämpad för just er fastighet. Efter en installation går det bra att boka in oss för regelbunden service av er anläggning.

Vi förser er med värmepumpar i Katrineholm

Kontakta oss om ni vill ha en effektiv och prisvärd luft vatten värmepump i Katrineholm.

  • Vi erbjuder produkter från den svenska tillverkaren IVT
  • Våra rörmokare tar hand om hela installationen
  • Ni kan boka in oss för regelbunden service och underhåll

Vi kan tillhandahålla en effektiv och prisvärd värmepump i Katrineholm

För oss är det viktigt att kunna tillhandahålla ett stort utbud av högkvalitativa värmepumpar i Katrineholm så att ni som våra kunder skall få en modell som exakt motsvarar era behov och passar er fastighet. Ni är välkomna att ta kontakt med oss för att få veta vilket pris för värmepump som gäller innan ni gör en beställning. Vi finns till för att svara på alla era eventuella frågor och om ni vill ha råd kan ni kontakta oss via telefon eller mejl så hjälper vi er vidare.

Ni är varmt välkomna att kontakta oss när ni är intresserade av en värmepump i Katrineholm!